Osvajač trofeja i najbolji bokser turnira “Greatest open” Vilijam Colov iz Bugarske

Završen je četvrti po redu Međunarodni “Greatest open”. Na ovom trodnevnom tradicionalnom turniru učestvovalo je 45 boksera iz zemlje i inostranstva. Bokseri Bugarske, Mađarske, Kipra, Slovenije, Crne Gore i Srbije nadmetali su se u ringu gde su svojom veštinom predstavili ovaj plemeniti sport. Opština Lazarevac je kupovinom profesionalnog takmičarskog ringa bokserskom klubu Grejstest umnogome pomogla za organizaciju ovog i budućih takmičenja u našem gradu. Predsednik opštine Bojan Stević, potpredsednik kluba Grejtest Gradimir Marković i predsednik Beogradskog Bokserskog saveza Darko Popivoda, uručili su pehare najboljim bokserima. Osvajač trofeja i najbolji bokser turnira je Vilijam Colov iz Bugarske.

Ovog vikenda naš grad ugostio je 45 boksera iz zemlje i inostranstva. Zbog iznenađujuće slabog odziva boksera iz Srbije, organizator je bio primoran da malo odstupi od prvobitnog plana, pa su pojedini bokseri boksovali sa težim, starijim i iskusnijim takmičarima. Ovo je bilo veliko iskustvo za Minju Jovanović, Nikolu Cvetkovića, Petra Petkovića, Filipa Cvetkovića, Miloša Milijića, Zorana Lesendrića, Adama Krstovića i Savu Stevanovića. Osvajač trofeja i najbolji bokser turnira je Vilijam Colov iz Bugarske.

  • Najperspektivniji takmičar Mahmoud Karnaba iz Kipra
  • Najbolji sudija Jovana Ugrenović iz Srbije
  • Najbolja bokserka Jelena Janjićijević iz Srbije
  • Najbolja borba Luka Gačević iz Crne Gore i Krasimir Dzurov iz Bugarske
  • Najbolji tehničar Nikola Cvetković iz Srbije
  • Najuspešniji tim Crna Gora
  • Osvajač trofeja i najbolji bokser turnira Vilijam Colov iz Bugarske.

U narednom periodu klub Grejtest očekuju pripreme za seniorsko prvenstvo koje je uvertira za Svetsko prvenstvo u boksu koje će se održati u oktobru u Beogradskoj areni.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA