Otvorene 41. radničke sportske igre u Vrnjačkoj banji

U Vrnjačkoj Banji otvorene su 41. radničke sportske igre koje traju od 5. do. 7. septembra u organizaciji Sindikata radnika Elektroprivrede Srbije. U 16 disciplina takmiče se najbolje ekipe ugljara, termaša, hidraša, distributera i pete koordinacije. Intoniranjem himne “Bože pravde” i podizanjem zastava Republike Srbije i EPS-a, radničke sportske igre je otvorio predsednik Sindikata EPS Milan Đorđević.

Milan-Đorđević

Obraćajući se prisutnima ispred hotela “Zepter” u centru Vrnjačke Banje, predsednik sindikata EPS-a Milan Đorđević je rekao da ima želju da ove radničke igre budu uspešne i da proteknu u najboljem redu, te da Srbija vidi da radnici Elektroprivrede pored toga što rade jedan od najtežih poslova umeju da poštuju i vole jedni druge.

U sportskom nadmetanju takmičari koordinacije za proizvodnju uglja čine RB Kolubara, Površinski kopovi Kostolac, Podzemna ekspoloatacija uglja i Površinski kopovi “Kosovo” Obilić.

Ekipu koordinacije za proizvodnju termoenergije čine Termoelektrane “Kostolac”, “Nikola Tesla”, “Panonske termoelektrane” i Termoelektrana “Kosovo” Obilić.

Radničke-igre

Ekipu hidroenergije predstavljaju Hidroelektrana “Đerdap” i “Drinsko – Limske” hidroelektrane.

U koordinaciji za distribuciju električne energije su “Elektrovojvodina” Novi Sad, “Elektrosrbija” Kraljevo, “Elektrodistribucija Beograd, “Jugositok” Niš, “Centar” Kragujevac i “Elektrokosmet” Priština, dok za tim pete koordinacije nastupaju Direkcija EPS-a, “Elektromreža” Srbije i EPSTURS. Radničke sportske igre biće svečano zatvorene u petak 7. septembra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA