Ove godine pola veka Fudbalskog saveza Lazarevca

Iza Opštinskog fudbalskog saveza Lazarevca je 50 godina postojanja. Pola veka fudbalske kuće koja se danas može pohvaliti da pod svojim krovom ima blizu 40 klubova. I ne samo to, već i dobre uslove, takmičenja, iskusne, ali i mlade sportske radnike. Fudbalski savez Lazarevca je osnovan 8. novembra, i za vreme postojanja doprineo je razvoju sporta u našoj opštini, rekao je predsednik Saveza Marko Ranković. On je naglasio da će odluka na koji način će čelni ljudi  obeležiti ovaj jubilej zavisiti i od epidemije koronavirusa.

Fudbalerke

Fudbalski savez Lazarevca postoji već pola veka i cilj mu je da afirmiše ovaj sport u našoj opštini. Kako je najavio predsednik Marko Ranković, krajem godine uslediće i obeležavanje jubileja. Isto tako, prvi čovek Saveza ističe i odličnu saradnju sa klubovima. Pomoć i podrška dolaze kroz donacije opreme i lopti.

Marko Ranković
Marko Ranković

Opštinski fudbalski savez Lazarevca se može pohvaliti i uspešnim radom trenerske i sudijske organizacije. Takmičenje, posebno mlađih selekcija iz godine u godinu, podiže se na viši nivo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA