Paketići za predškolce depadansa PU ”Rakila Kotarov Vuka” u Novom Medoševcu

Predstavnici Mesne organizacije penzionera Vreoci, Udruženja penzionera Lazarevac u prisustvu predstavnika Mesne zajednice Vreoci uručili su novogodišnje paketiće i bojanke za osam predškolaca, depadansa predškolske ustanove ”Rakila Kotarov Vuka” u Novom Medoševcu. Na ovaj način nastavljena je saradnja udruženja penzionera i predškolske ustanove koja se realizuje tokom cele godine kroz brojne donacije u vidu didaktičkog materijala za najmlađe i priredbe za najstarije.

U depadansu predškolske ustanove ‘’Rakila Kotarov Vuka’’ pri osnovnoj školi ‘’Diša Đurđević’’ u Novom Medoševcu, predstavnike Mesne organizacije i Udruženja penzionera opštine Lazarevac dočekalo je osam predškolaca. Mali znak pažnje za njih predstavlja i pravi uvod u praznike. Inicijativi Mesne organizacije pridružilo se i Udruženje penzionera opštine Lazarevac.

Na kreativan način radovima i čestitkama mališani su se zahvalili najstarijima.

Kako su istakli predstavnici Udruženja penzionera saradnja sa predškolskom ustanovom ‘’Rakila Kotarov Vuka’’ biće nastavljena i u narednom periodu, kroz posete predškolskim grupama i poklone u vidu didaktičkog pribora.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA