Novogodišnji vašar

Organizatori vašara su Turistička organizacija opštine Petrovac na Mlavi, Sportski centar  „Dragutin Tomašević“, gde je vašar i postavljen, a pod pokroviteljstvom opštine Petrovac na Mlavi.

Sigurno je da su mu se najviše obradovala deca, jer na vašaru sadržaji su prilagođeni prevashodno njima – balon za skakanje, trambolina, mali ringišpil, a za nešto starije je okretanje u krug, pogodno za ljubitelje jačeg adrenalina. Ispred hale je karting.

Deca su srećna, a naš osnovni zadatak je da mislimo o deci. Nadam se da će ova lepa priča postati tradicionalna- rekao je Duško Nedinić, predsednik opštine otvarajući vašar i pozvao sve sugrađane da posete ovu manifestaciju.

Ispred hale su proizvođači meda i vina, slatkiši iz Jagodine, džem i proizvodi od aronije iz Busura. Mališani iz predškolske ustanove „Galeb“ sa vaspitačicama pripremili su prigodan program. Unutra je i butik dečije odeće.

Trudimo se da izađemo u susret našim najmlađima, zbog kojih je sve ovo napravljeno, ali tu je i sadržaj za starije generacije-naveo je Stefan Jovanović, direktor Turističke organizacije Petrovac na Mlavi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA