Završni radovi na rekonstrukciji parking prostora u ulici Voke Savića

U toku su završni radovi na rekonstrukciji parking prostora u ulici Voke Savića ispod nove robne kuće. Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević rekao je prilikom obilaska radova da je u kratkom vremenskom roku urađena vodovodna mreža koja se nalazi u trupu parking prostora. Pored vodovodne mreže izgrađena je i kišna kanalizacija i urađena je nova Javna rasveta koja će u najkraćem vremenskom periodu biti puštena u rad, izjavio je Stević.  Izgradnjom ovog parking prostora dobijena su nova 93 parking mesta za građane kao i osam novih za osobe sa invaliditetom.

U najkraćem vremenskom periodu biće završeni radovi na rekonstrukciji parking prostora u ulici Voke Savića. Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević istakao je da je rekonstrisan ovaj parking prostor što podrazumeva i izgradnju nove vodovodne mreže, kišne kanalizacije kao nove javne rasvete koja će u najkraćem vremenskom roku biti u upotrebi. Ovaj parking prostor urađen je sa kvalitetnim, prirodnim materijalom, granitnom kockom.

Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac
Bojan Stević, predsednik GO Lazarevac

Izradnjom ovog parking prostora dobijena su nova 93 parking mesta za građane i 8 za osobe sa invaliditetom, istakao je Stević i dodao da će se završetkom radova značajno smanjiti problem parkiranja u centralnom gradskom jezgru.

Kompletna rekonstrukcija ovog parking prostora biće završena za dvadesetak dana, ukoliko to vremenski uslovi dozvole. Radove na rekonstrukciji ovog parkinga obavlja Javno preduzeće „Putevi Beograda“.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA