BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

Penzioneri uručili novogodišnje paketiće mališanima u Županjcu

Udruženje penzionera Lazarevca podelilo je novogodišnje paketiće mališanima u izdvojenom objektu PU „Rakila Kotarov Vuka“ u Mesnoj zajednici Županjac, kao i učenicima isturenog odeljenja OŠ „Mihailo Mladenović Selja“. Opštinsko udruženje penzionera nastavlja sa svojim aktivnostima i humanitarnim akcijama a naredna podela paketića biće organizovana za osnovce iz Trbušnice, istakao je za Gem predsednik udruženja Slobodan Petrović.

Penzioneri posetili mališane u Županjcu

Udruženje penzionera opštine Lazarevca nastavlja akcije druženja sa najmlađim građanima naše opštine. Ovo udruženje podelilo je novogodišnje paketiće najmlađima u izdvojenom objektu PU „Rakila Kotarov Vuka“ u Mesnoj zajednici Županjac. Prema rečima predsednika udruženja Slobodana Petrovića, aplauzi i recitacije mališana, dokaz su da članovi udruženja rade pravu stvar.

Vaspitačica Ivana Stefanović zahvalila se udruženju penzionera u ime mališana i zaposlenih vrtića „Bambi“ iz Županjca. Ona je istakla da je ovaj gest penzionera usrećio mališane i izmamio njihove iskrene dečije osmehe.

Penzioneri uručili paketiće mališanima u Županjcu

Novogodišnji poketići podeljeni su i učenicima područnog odeljenja OŠ „Mihailo Mladenović Selja“. Nastavnica Jasmina Veselinović izrazila je zadovoljstvo i zahvalnost što su penzioneri Lazarevca mislili i na osnovce iz Županjca i što su im na ovaj način ulepšali dan.

Potpredsednik opštinskog udruženja penzionera Miloš Janković istakao je da je ove godine veoma teška situacija sa isporukom uglja i izrazio nadu da će ogrev biti isporučen svim penzionerima koji su ga upisali.

U narednom periodu opštinsko udruženje penzionera nastavlja sa svojim aktivnostima i humanitarnim akcijama. Članovi udruženja čestitali su predstojeće praznike svim građanima opštine Lazarevac.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA