BeogradLazarevacSportVesti

Adam Krstović najuspešniji bokser Lazarevca za ovu godinu

Bokser BK Grejtest Adam Krstović  dobio je plaketu za najuspešnijeg boksera u 2021. godini u Lazarevcu.  Da je najuspešniji u ovom sportu dokazuje i činjenica da je za tri godine nastupio u 33 meča i osvojio oko 15 medalja i jedan pehar.  Na nedavno održanom Prvenstvu Beograda Krstović je osvojio prvo mesto i u Lazarevac se vratio sa još jednom zlatnom medaljom. Trenutno je na pripremama za poslednje kolo Lige Beograda koje će biti održano u Lazarevcu, 25. decembra.

Adam Krstović

Na nedavno održanom Prvenstvu Beograda bokser kluba Grejtest Adam Krstović osvojio je prvo mesto i u svoju kolekciju medalja dodao još jednu zlatnu. Na skupštini kluba, koja je održana povodom pet godina postojanja, Krstović je dobio plaketu za najuspešnijeg boksera Lazarevca u 2021. godini.

Adam Krstović

Na pitanje koji mu je meč ostavio najači utisak, Krstović je istakao da je to bio onaj iz 2019. godine u Vrbasu, protiv Rastka Simića. Taj meč je bio 12. po redu ovom mladom bokseru, a Simić je bio stariji i iskusniji borac. To nije sprečilo Adama da i na na ovom takmičenju osvoji medalju.

Poslednje kolo Lige Beograda biće održano u Lazarevcu 25.decembra na kome će  ućešće uzeti klubovi iz cele Srbije.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA