Petlići Kolubare velike nade lazarevačkog fudbala

Prva liga Beograda u fudbalu za petliće startuje krajem avgusta meseca. Petlići Fudbalskog kluba Kolubara će u sklopu priprema za ovo takmičenje otputovati u Loznicu početkom avgusta, izjavio je trener Zlatko Jeremić. On je izrazio zadovoljstvo što ima priliku da trenira ove mlade fudbalere koji su 2019. godine ostvarili odličan rezultat i postali vicešampioni države.

Krajem avgusta počinje Prva liga Beograda, na kojoj učestvuju fudbaleri fudbalskog kluba Kolubara, kategorija petlići. Kako bi postigli što bolje rezultate ovaj fudbalski klub organizovao je pripreme u Loznici, koje će startovati početkom avgusta, izjavio je trener Zlatko Jeremić.

Prošlog vikenda u Lazarevcu je održan turnir u fudbalu koji je trajao dva dana. Učestvovale su četiri generacije i to: 2009, 2010, 2011. i 2012. Ukupno je bilo sedamdeset ekipa. Specijalni gost na turniru bio je prvotimac Mančester junajteda Nemanja Matić, koji je svojom pojavom usrećio mlade fudbalere kojima je on jedan od uzora.

Ova mlada fudbalska ekipa do sada je imala dosta uspeha, pored toga što su 2019. godine postali vicešampioni Srbije, oni su ostvarili i zapažene rezultate u Beogradskoj ligi osvojivši prvo mesto. Zapažen rezultat postigli su i u Ligi Lazarevca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA