U nedelju peta biciklistička trka Brevet

Peta biciklistička trka Brevet biće organizovana u nedelju 20. juna sa početkom od 8 časova. Organizatori ove trke su dva zaljubljenika u biciklizam Vladimir Milić i Vladimir Jovanović. Ove godine Planinarsko društvo „Malci“ pružiće im neophodnu tehničku pomoć. Trka startuje u Lazarevcu, a u pitanju je kružna staza u kojoj se biciklom vozi do Valjeva i nazad. Dužina ove trke je 202 kilometra, a vremenski limit je 13,5 sati. Posle trke učesnike očekuje druženje na jezeru Očaga.

Za rekreativce koji vole biciklizam organizovan je i Mali brevet u dužini od 100 kilometara koji treba preći za vremenski limit od 13,5 sati, izjavila je za televiziju Gem Dara Stanojević, dodajući da je biciklistička trka Brevet podržana od Turističke organizacije gradske opštine Lazarevac.

Učešće na petoj biciklističkoj trci Brevet iznosi 500 dinara. Trka je nastala na području Francuske i u poslednje vreme postala je popularna i aktivna i u našoj zemlji. Ove godine u trci učestvuje više od 50 učesnika širom Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA