BeogradLazarevacVesti

Picerija Internacionalne humanitarne pomoći otvorena u Velikim Crljenima

Piceriija Intrenacionalne humanitarne pomoći razlikuje se od ostalih restorana, ali ne po hrani, već po ceni koja je znatno niža od drugih ugostitetljskih objekata i po činjenici da će deo prihoda odlaziti u fond koji za cilj ima da pruži pomoć socijalno ugroženim porodicama i ustanovama. Ova picerija otvorena je u Velikim Crljenima a zahvaljujući dobročinitelju Milenku Stanojeviću i njegovim poslovnim partnerima, ovaj restoran ugostiće sve koji požele da pojedu kvalitetnu hranu ali i da pomognu drugima.

Picerija IHP

Daj puno jer će ti se puno i vratiti, izreka je kojoj se vodi Milenko Stanojević, dobročinitelj iz Velikih Crljena, koji je deo svog radnog veka proveo u inosttranstvu i koji decenijama unazad pomaže svoje sunarodnike u Velikim Crljenima ali i sve koji mu se obrate za pomoć. Ravnopravnost u društvu i iste mogućnosti za sve, to želi Milenko Stanojević i kaže da su  vrata picerije Internacionalne kuhinje pomoći  otvorena za sve koji su gladni, ali i humani.

Milenko Stanojević
Milenko Stanojević

Picerija Internacionalne humanitarne pomoći funkcionisaće po pricipu da su svi obroci skoro pedeset odsto jeftiniji u odnosu na ponudu drugih restorana, ali da će biti i dana kada će porodice moći i besplatno da ručaju, kaže Milenko Stanojević.

I ovo nije prvi put da ovaj dobročinitelj daje svoj doprinos i pomaže ljudima kojima je neophodna pomoć. Pobožan i pre svega human, Milenko je značajnu pomoć uputio porodicama tokom majskih poplava 2014. godine, ali i donirao sredstva za hramove u Lazarevcu. Kaže da ne traži ništa zuzvrat i da su mu planovi da proširi delatnost, kako bi pomogao svojim sunarodnicima u ovim teškim danima.

Na sam dan otvaranja, Milenko Stanojević nije štedeo ni truda ni novca. Na otvaranje su bili pozvani svi meštani Velikih Crljena za koje se pekao bik, služila hrana i piće i sve to besplatno. Uz muziku otvorena je picerija koja bi u narednom periodu trebala da ugosti sve ljude dobre volje koji će samim svojim dolaskom učiniti da ova priča zaživi i dobije humanitarni karakter.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA