BeogradLazarevacSportVesti

Pioniri KK Rudar osvojili prvi Rudar kup

U organizaciji Košarkaškog kluba Rudar, u nedelju, 28. avgusta u staroj sali Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“ održan je prvi „Rudar kup“ za pionire uzrasta 2008. i 2009. godište. Pored organizatora, na turniru je učestvovao KK „Lazarevac Paragon“, OKK Jagodina i Tamiš iz Pančeva. Domaća ekipa u finalu savladala je gradskog rivala „Lazarevac Paragon“, dok je Jagodina bila bolja od vršnjaka iz Pančeva i zauzela treće mesto.

Pehari sa prvog Rudar kupa

Košarkaški klub Rudar organizovao je u nedelju uspešno prvi „Rudar kup“ za pionire uzrasta 2008. i 2009. godište. Turnir su podržali roditelji i publika koja je u velikom broju navijala za svoje favorite. Pored toga što su bili dobri domaćini, uspeli su i da savladaju favorita KK „Lazarevac Paragon“, kaže Miljan Vukadinović, jedan od trenera KK Rudar.

Miljan Vukadinović
Miljan Vukadinović

U Rudaru, koji postoji oko dva meseca, već trenira više od 90 mladih sportista. Za sada postoji pet selekcija i planovi su im da uzmu učešće na različitim takmičenjima.

KK Rudar

Od 1. septembra biće oformljena i ženska selekcija Rudara koju će vodiiti trener Milica Nenadić. Mladi košarkaši iz Rudara, pored treninga, stižu i da se zabave a u ponedeljak su posetili i Rajac i uživali u rekreaciji sa svojim trenerima. Svi mladi košarkaši koji žele da treniraju u Rudaru, mogu više informacija da dobiju na društvenim mrežama ovog kluba.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA