BeogradLazarevacVesti

Plemeniti učenici škole „Knez Lazar“ prikupljaju novac za lečenje Nataše Adamović

U organizaciji učeničkog parlamenta  OŠ „Knez Lazar“ u holu ove obrazovne ustanove održan je humanitarni bazar za Natašu Adamović. Akciju su organizovali učenici četvrtog i osmog razreda a ovom humanom gestu odazvali su se roditelji, nastavnici i svi učenici škole. Ovo nije jedina akcija koju učenici ove škole organizuju kako bi pomogli svojim sugrađanima a po rečima organizatora u narednom periodu biće još ovakvih bazara.

Humanitarni bazar za Natašu Adamović

U holu Osnovne škole „Knez Lazar“, u organizaciji učeničkog parlamenta, održan je humanitarni bazar za Natašu Adamović. Učenici četvrtog i osmog razreda su se angažovali u organizaciji ove akcije, kojoj su se odazvali roditelji, nastavnici i svi učenici škole. Ovaj bazar nije samo simbol podrške jednoj osobi, već i dokaz zajedništva i humanosti koji karakterišu školsku zajednicu. Učenici nisu krili radost dok su marljivio pripremali štandove sa ukusnim proizvodima a sam prihod od prodaje biće doniran za lečenje Nataše Adamović.

Nataša Gerasimović, nastavnica biologije i koordinator učeničkog parlamenta kaže da je ponosna na učenike jer su još jednom pokazali svoju veliku empatiju i spremnost da se angažuju u plemenitim ciljevima. Dodala je da je ovakvih i sličnih bazara bilo i u prethodnom periodu i da veruje da će ih biti još.

Hol škole bio je prožet uzbuđenjem i entuzijazmom, dok su posetioci obilazili štandove, kupujući proizvode i pružajući svoju podršku. Svaki korak, svaki osmeh, svaka donacija predstavljali su simbol zajedništva i brige za druge. Ovaj bazar nije samo pružio materijalnu pomoć, već je takođe ojačao veze među učenicima, nastavnicima i roditeljima, gradeći temelje za dalju podršku i solidarnost u školskoj zajednici.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA