BeogradLazarevacVesti

Plesni klub „Kolus“ uskoro na festivalu u Jagodini

Plesni klub „Kolus“ iz Lazarevca, učestvovaće 13. juna u Jagodini na International dance festivalu SIDF. Ovo je tradicionalno takmičenje, na kome učestvuje preko 1000 plesača iz Srbije i zemalja regiona. Plesni klub „Kolus“ nastupaće sa svojom juniorskom formacijom, izjavila je za televiziju GEM Sandra Đurđević, predsednik i trener ovog kluba.

International dance festival SIDF je tradicionalno takmičenje koje se održava u Jagodini a koje će se ove godine organizovati 13. juna. Na ovom festivalu takmičiće se preko 1000 plesača iz mnogih država među kjima i lazarevački plesni klub „Kolus“. Prema rečima Sandre Đurđević, plesni klub „Kolus“ nastupaće sa juniorskom formacijom.

Plesni klub Kolus je 2019. godine bio organizator Dance zone festivala koji je uspešno realizovan a u planu je bio i 2020. godine, međutim zbog poznate situacije sa pandemijom virusa on je odložen uprokos pripremama koje su bile privedene kraju.

Sandra Đurđević uspešno radi i kao trener u Forma Fit fitnes klubu, koji je osnovan 2007. godine a koji se bavi rekreacijom odraslih, popularnih plesova kao što su zumba i ostali.

Plesni klub „Kolus“ osnovan je 2008. godine. Bavi se street plesom i to hip hop disciplinom. Članovi su Srpske asocijacije plesnih organizacija i širom regiona postižu zapažene rezultate. Takođe, prema rečima Sandre Đurđević, Mina Rajić stipendista ovog kluba poglašena je za perspektivnog sportistu u juniorskoj kategoriji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA