LazarevacVesti

Po treći put napadnute prostorije SNS-a u Lazarevcu

Nepoznati počinioci, u noći između sedamnaestog i osamnaestog januara, razbili su staklo na stranačkim prostorijama OO SNS Lazarevac. Osuđujući ovaj vandalski čin predsednik OO SNS Bojan Stević je podsetio da je ovo treći napad na prostorije stranke u poslednjih devet godina, i dodao da će počinioci vrlo brzo biti privedeni pravdi.

Stakla na stranačkim prostorijama lazarevačkih naprednjaka razbijena su u noći između sedamnaestog i osamnaestog januara. Državni sekretar u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave  i predsednik OO SNS Bojan Stević osudio je ovaj vandalski čin i dodao da smatra da to nije vid političke borbe već čin koji ne priliči ni jednoj političkoj partiji. Stević je ocenio da je napad usmeren u celosti na SNS još jedan u nizu vandalskih napada na prostorije stranke je dokaz mržnje političkih neistomišljenika prema SNS i predsedniku Aleksandru Vučiću.

Po Stevićevim rečima specijalna jedinica MUP-a Srbije je u celosti završila uviđaj i pronađeni su otisci na kamenu koji je bačen u prostorije SNS-a, u okviru istrage biće pregledani i snimci sigurnosnih kamera. Beogradski odbor SNS je osudio napad u saopštenju za medije.

Poručujemo im da nas neće zastrašiti i da nas neće zaustaviti u našim nastojanjima da Beograd i Beograđani dobiju moderan i uređen grad – ističe se u saopštenju.

Iz SNS su pozvali nadležne organe da počinioce privedu pravdi, jer je, kažu, Beograd uređen grad u kome niko nije iznad zakona, pa ni huligani koji misle da će kamenovanjem zaustaviti razvoj grada.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA