BeogradLazarevacSportVesti

Pobeda Slobodana Mitrovića na turniru Fate Fight Night u Sloveniji

Proteklog vikenda u Sloveniji u gradu Trebnje održan je dobrotvorni spektakl Fate Fight Night na kojem je učešće uzeo i Slobodan Mitrović, član Kik boks kluba Kolubara. U disciplini K1, Mitrović je savladao daleko iskusnijeg protivnika Slovaka Lukaša Mandineca. Mitroviću je ovo peti profesionalni meč u karijeri i peta pobeda.

Kik-boks-klub-Kolubara

Nakon samo par dana od uspešnog meča u Sloveniji, Slobodana Mitrovića i njegovog trenera Ivana Rankovića, zatekli smo u njihovoj „kancelariji“, kako iz šale zovu prostorije Kik boks kluba Kolubara u kojem svakodnevno vežbaju i spremaju se za mečeve. Petu Slobinu pobedu nad iskusnijim protivnikom, proslavljaju vežbanjem, jer se za njih nema odmora.

Ivan Ranković
Ivan Ranković

Upornost, fizička ali i psihička spremnost važni su preduslovi za bavljenje kik boksom. Sloba i Ivan treniraju dva puta dnevno svaki dan. Pored Slobodanove volje, želje i spremnosti, važnu ulogu u njegovim borbama ima i trener. I jedan i drugi kažu da su pre svega prijatelji i da im ta povezanost pomaže mnogo u njihovim borbama.

Slobodan Mitrović
Slobodan Mitrović

Ivan i Slobodan treniraće i dalje svaki dan. Spremaju se za nove mečeve i sigurni su u nove pobede. U Kik boks klubu Kolubara trenutno vežba preko 30 stalnih članova. Među njima su i mladi borci pred kojima su prvi mečevi.

U Tešnju 24. marta na Evropskom kupu, pored Slobodana Mitrovića, u seniorskoj katergoriji nastupiće Nemanja Jovanović i Slađa Pavlović, u juniorskoj Petar Petrović a od kadeta braća Uroš i Đorđe Nešković  u low kik disciplini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA