Počela naplata parkinga između Amana i Maksija

Naplata parking mesta u ulici Dula Karaklajića između Amana i Maksija počela je u četvrtak 13. avgusta. Ovaj parking, na koji se ulazi iz ulice Branka Radičevića, ne vodi se ni kao prva ni kao druga zona, već se vrši direktna naplata svima koji se parkiraju na tom prostoru.

Parking u Lazarevcu

Za stanare zgrade, u kojem se nalazi market Aman obezbeđena je mogućnost kupovine mesečne karte čija je cena 418 dinara, izjavio je direktor Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“ Aleksandar Arsenović. Naplata parking mesta vršiće se radnim danima od 7 do 21, a subotom do 14 časova.

Parking prostor

Javno preduzeće za komunalnu privredu počelo je sa naplatom parking mesta na parkingu između Amana i Maksija u ulici Dula Karaklajića u četvrtak 13. avgusta. Za stanare koji žive u zgradi u kojoj se nalazi i Aman obezbeđene su mesečne karte po ceni od 418 dinara.

Na ovom prostoru nalazi se između 50 i 60 parking mesta, rekao je za geminfo direktor lazarevačkog komunalnog preduzeća Aleksandar Arsenović.

Aleksandar Arsenović
Aleksandar Arsenović

Pored ekonomske isplativosti, iz Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“ poručuju da su ovom odlukom želeli da se uvede dodatan red u saobraćaju u Dula Karaklajića, jednoj od najfrekventnijih ulica u Lazarevcu.

Parking između Amana i Maksija

Naplata parking mesta na prostoru između Amana i Maksija vršiće se radnim danima od 7 do 21 čas i subotom do 14 časova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA