Na “Lagator” bez kapitena Vasiljevića

Pripreme, rad u više faza i kontrolne utakmice, odlaze u arhivu. Šta je urađeno – urađeno je. Za fudbalere Kolubare sada dolaze pravi ispiti. Kreće ono za šta su se zeleno-crni pripremali tokom vrelih letnjih dana, a to je trka za bodove na terenima Prve lige Srbije. Žreb je tako hteo da Lazarevčani u dva premijerna kola gostuju. Prvo je na redu okršaj sa Loznicom, a onda sledi putovanje u Vranje na megdan sa Dinamom.

Gradski stadion u Lazarevcu

Gledano iz ugla prijateljskih mečeva, sastav trenera Dejana Nikolića nagovestio je dobru frmu. Odigrano je ukupno osam test mečeva u kojima je zabeleženo šest vezanih pobeda, a onda su dve poslednje provere donele glavobolju. “Rudari” su poraženi od kragujevačkog Radničkog 1923 sa 2:0, a dan kasnije su “rezervisti” poraženi i od Zemuna sa 2:1.

Gradski stadion u Lazarevcu noću

Pred gostovanje na “Lagatoru” trener Nikolić ima i određenih problema oko sastava tima. Izvesno je da u Loznicu neće putovati kapiten Nikola Vasiljević, koji će morati da pauzira zbog isključenja protiv Zlatibora u prethodnom prvenstvu.

Dejan Nikolić
Dejan Nikolić

Iskusni stručnjak na klupi Kolubare objašnjava da je pred njegovim timom izuzetno teško gostovanje, ali u isto vreme se nada i povoljnom rezultatu. Nikolić posebno naglašava da je start prvenstva uvek donosio brojne nepoznanice, mada smatra da ako njegovi izabranice pruže adekvatnu partiju, ni povoljan ishod ne bi trebalo da izostane

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA