Počela podela paketa životnih namirnica socijalno najugroženijim penzionerima

Udruženje penzionera opštine Lazarevac, uz pomoć GO Lazarevac nabavilo je 100 paketa osnovnih životnih namirnica. Paketi će biti podeljeni socijalno najugroženijim penzionerima a ovoga puta izvršena je raspodela po mesnim organizacijama za severni deo opštine u Klubu penzionera u Stepojevcu. Tokom naredne nedelje paketi će biti podeljeni u celoj opštini a 3. decembra u opštinskoj organizaciji u Lazarevcu.

Program podele paketa životnih namirnica koji iz godine u godinu realizuje Opštinska organizacija udruženja penzionera nastavljen je nabavkom 100 paketa koji su najpre podeljeni najstarijima u severnom delu opštine. U klubu penzionera u Stepojevcu održana je prva akcija podele, a predsednik opštinske organizacije Udruženja penzionera Lazarevca Slobodan Petrović zahvalio se predsedniku GO Lazarevac Bojanu Sinđeliću i državnom sekretaru Bojanu Steviću na podršci prilikom nabavke životnih namirnica.

Paketi su podeljeni proporcionalno broju članova svakoj mesnoj organizaciji, a predsednici će zatim podeliti pakete socijalno najugroženijima.

Kao i prethodnih godina i ovoga puta biće realizovan planirani program Udruženja penzionera opštinske organizacije Lazarevac.

Do kraja godine planirana je organizacija okruglog stola na temu izgradnje Doma penzionera u Lazarevcu. Tradicionalno veliko novogodišnje druženje organizuje se u restoranu ”Grand”  23. decembra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA