BeogradLazarevacVesti

Počelo sezonsko održavanje javnih površina

Javno preduzeće za komunalnu privredu „Lazarevac“ počelo je sa sezonskim održavanjem javnih površina. To podrazumeva orezivanje drveća, praženjenje kanti za smeće, čišćenje puteva i trotoara. Ove zime pala je velika količina snega i tom prilikom upotrebljeno je 400 tona rizle i soli. Takođe, komunalno preduzeće je angažovano na čišćenju ulica od rizle, kako ne bi otišla u kanalizaciju, prilikom većih padavina, i napravila probleme, istakao je direktor ovog preduzeća Aleksandar Rakić.

Na teritoriji Gradske opštine Lazarevac intezivno se uklanja rizla sa puteva da bi se obezbedilo nesmetano funkcionisanje saobraćaja i smanjila verovatnoća da rizla dospeti u kanalizaciju, istakao je direktor Javnog preduzeća za komunalnu privredu „Lazarevac“ Aleksandar Rakić. U toku je orezivanje drvenih sadnica i uobičajeno odnošenje smeća.

Rakić je izjavio da je Javno preduzeće za komulanu privredu „Lazarevac“  krenulo u dobrom smeru, i dodao da se još uvek određeni pojedinci prilagođavaju radu. Svaki zaposleni u ovom preduzeću mora da bude radno angažovan, da bi se rad odvojio od nerada, ističe Rakić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA