BeogradIZBORI 2024LazarevacVesti

Raspisani izbori, lazarevački naprednjaci prikupljaju potpise za listu „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“

Predsednik Aleksandar Vučić potpisao je dva dokumenta: raspustio je Skupštinu Srbije i raspisao vanredne parlamentarne izbore za 3. april. Za isti dan, predsednik Skupštine Ivica Dačić raspisao je izbore za skupštine gradova Beograda i Bora i za skupštine jedanaest opština. Dačić je najavio da će početkom marta raspisati i predsedničke izbore.

Odlukom o raspisivanju izbora predsednik je označio start kampanje, koja će trajati skoro 50 dana. Predsednik je pozvao građane da izađu na izbore. „Pozivam građane da uzmu učešće u izborima, da zemlja pokaže svoj demokratski kapacitet. Neka najbolji pobede, neka su nam srećni izbori „, poručio je Vučić.

U OO SNS Lazarevac počelo je prikupljanje potpisa za izbornu listu „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“. Prikupljanje potpisa organizovano je u prostorijama FK Kolubara i  Mesnoj zajednici Veliki Crljeni. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević svoju podršku iskazao u prostorijama FK Kolubara, gde je dao svoj potpis za izbornu listu Srpske napredne stranke – „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“.

Kako saznajemo, za nepuna 3 sata, prikupljeno je preko 1500 glasova podrške za listu SNS. Prikupljanje potpisa ovih dana sprovešče i ostale političke partije koje su najavile učešće na aprilskim izborima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA