BeogradLazarevacVesti

Počeo sa radom otvoreni bazen u Lazarevcu

Sezona kupanja na otvorenom bazenu u Lazarevcu počela je u ponedeljak. Pored brojnih sadržaja, koji su obezbeđeni za građane, ove godine promenjeno je i radno vreme. Otvoreni bazen će raditi ponedeljkom, sredom i petkom od 10 do 19 časova, a utorkom, četvrtkom i tokom vikenda od 10 do 20 časova. Cena ulaznice je simboličnih 100 dinara za odrasle, dok će deca ulazak na bazen plaćati 50 dinara. Sezona na lazarevačkom jezeru počeće u petak 15. juna, rekao je za RTV GEM Vladimir Dragićević, direktor SRC Kolubara.

Ove godine sezona kupanja na otvorenom bazenu počela je nešto ranije. Visoke temperature ali i angažovanje radnika zaposlenih u SRC Kolubara, stvorili su mogućnost da ove godine otvoreni bazen bude uređen i pre zvaničnog početka kupališne sezone. Ove godine produženo je i radno vreme a prostor oko bazena biće popunjen novim ležaljkama i suncobranima.

Prvog dana, otvoreni bazen posetilo je oko 200 kupača. Tokom prva tri dana, ulazak na bazen se neće naplaćivati. Ulaznice za bazen ostale su na nivou prošlogodišnjih, tako da će ulazak na bazen naplaćivati 100 dinara, deci simboličnih 50 dinara a svake srede mališani će na bazen moći da uđu besplatno.


I ove godine korisnici bazena moći će da uživaju u rekreativnim programima koje će voditi rekreatori Sportskog centra.

Ljubitelji lazarevačkog jezera Očaga moraće malo da pričekaju na kupanje. Sezona na jezeru trebalo bi da bude otvorena u petak 15. juna. Za kupače, lazarevačko jezero biće otvoreno od 10 do 20 časova. Bogati sadržaji i ove godine očekuju sve posetioce jezera a pored terena za sport i mobilijara za najmlađe, obezbeđene su i nove ležaljke i suncobrani.

Vladimir Dragićević
Vladimir Dragićević

Oba objekta koja funkcionišu u sastavu Sportsko rekreativnog centra “Kolubara“ će raditi čitavo leto, a od 15. juna će biti otvoreni i bifei “Kolubara – Ugostiteljstva“ u oba objekta. Direktor SRC još jednom je apelovao na sugrađane da se pridržavaju pravilnika na oba kupališta i da čuvaju inventar.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA