BeogradLazarevacVesti

Počeo sa radom šalter za prijave za dodelu poklon vaučera Grada Beograda

U uslužnom centru Gradske opštine Lazarevac, počeo je sa radom šalter za prijave za dodelu poklon vaučera Grada Beograda. Šalter će biti otvoren svakog radnog dana od 07 do 15 časova. Pravo na poklon vaučer imaju sva deca predškolskog uzrasta kao i deca od prvog razreda osnovne škole zaključno sa decom koja pohađaju četvrti razred srednje škole. Roditelji dece koja ne pohađaju vrtiće, potrebno je da se jave na šalter uslužnog centra i da sa sobom ponesu ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta. Vaučere u vrednosti od 6000 dinara moguće je iskoristiti do 01. marta 2023. godine, do kada je i prijava za poklon vaučere, rekla je u izjavi za medije Jovana Davidovac, članica Veća GO Lazarevac.

Poklon vaučer

Podela vaučera za decu koja idu u vrtiće i škole obaviće se u ovim ustanovama, dok je šalter u Opštinskom uslužnom centru namenjen za podnošenje zahteva za dodelu vaučera za decu koja ne pohađaju vrtiće i ne idu u škole na teritoriji opštine Lazarevac.

Jovana Davidovac
Jovana Davidovac

Кada je reč o deci školskog uzrasta koja idu u školu van teritorije Grada Beograda za dobijanje poklon vaučera potrebno je pored lične karte roditelja i zdravstvene knjižice deteta  da sa sobom ponesu i dokaz o redovnom pohađanju škole (đačku knjižicu ili potvrdu iz škole).

Uslužni šalter

Šalter u Opštinskom uslužnom centru namenjen je i za podnošenje svih reklamacija, a biće otvoren do 1. marta 2023. godine. Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti u sledećim radnjama: „Sport Vision”, „Sport Vision Кids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports”.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA