BeogradLazarevacVesti

Vokalna grupa Eho Odiseja u Centru za kulturu 29. decembra

Operskim arijama, napolitanskim kanconama i filmskom muzikom ansambl „Eho Odiseja“, predstaviće se lazarevačkoj publici u četvrtak 29. decembra od 20 časova u sali Centra za kulturu. Ulaz je besplatan a ovo je poklon Centra za kulturu svojim sugrađanima za predstojeće praznike.

Eho Odiseja

Vokalna grupa „Eho Odiseja“ nastupala je u Lazarevcu 2009. godine a članovi ansambla očekuju brojnu publiku koja će uživati u kombinaciji muzike i drugih umetnosti koje se smenjuju na sceni. Goran Potkonjak, umetnički direktor anasambla, rekao je ovom prilikom da će publika imati priliku da vidi i čuje operske arije ali i popularnu muziku iz filmova na jedan nekonvencionalan način, koji za cilj ima da zabavi ali i obrazuje publiku.

Goran Potkonjak
Goran Potkonjak

Okupljajući umetnike (solo pevače, pijaniste, glumce i instrumentaliste) raznih profila i pružajući im priliku da ispolje svoju kreativnost, „Eho Odiseja“ želi da afirmiše pravu umetnost, predstavi na drugačiji način, kako mladima, tako i odraslima. Cilj nam je da negujemo tradiciju autentične vokalne tehnike „belcanto di petto“ ali na nekovencionalan način, kaže Potkonjak.

Eho Odiseja

Široka programska paleta objedinjuje muziku sa drugim umetnostima i omogućava da sadržaj korespondira istovremeno na više nivoa.

Multimedijalni karakter je posebnost „Eho Odiseje“, kojim podiže na viši nivo kvalitet i inventivnost performansa, a verujemo da će lazarevčka publika u velikom broju prepoznati kvalitet i uživati u novogodišnjem poklonu Centra za kulturu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA