LazarevacSportVesti

Počeo Vidovdanski turnir u Arapovcu

Vidovdanski turnir u malom fudbalu u organizaciji Fudbalskog kluba Borac iz Arapovca počeo je 23. juna i trajaće do nedelje 28. juna. Turnir se održava na terenima kod Doma u Arapovcu. Organizatori su obezbedili nagrade za prva tri mesta, mvp, strelca i golmana. Osvajači turnira dobijaju 80 odsto od uplaćnih kotizacija. Turnir ima i humanitarni karakter jer će tokom tih dana biti postavljene kutije za prikupljanje novčane pomoći za lečenje devojčice Sofije Markuljević. Pored fudbalskog nadmetanja, biće organizovano i takmičenje u gulašu, kažu organizatori.

FK Borac Arapovac

Tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu, koji organizuje FK Borac iz Arapovca, ove godine se održava po treći put. Za turnir, na kome je kotizacija za učešće bila 5000 dinara, prijavilo se 10 ekipa. Turnir i ove godine ima humanitarni karakter a novac će biti prikupljan za malu Sofiju Markuljević.

Turnir je i ove godine podržala lokalna zajednica a pored fudbalskog nadmetanja biće organizovan i bogat kulturno-umetnički program. Za učešće na turniru, pored lokalnih timova prijavile su se i ekipe iz Lazarevca, Sopota i Beograda.

BOrac Arapovac

Osvajači turnira dobijaju 80 odsto od uplaćenih kotizacija. Završnica turnira je u nedelju 28. juna.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA