BeogradLazarevacSportVesti

Podela sportskih rekvizita fudbalskim klubovima iz Lazarevca

Fudbalski savez Srbije i Beograda dodelio je opremu fudbalskim klubovima iz Lazarevca. Do sada je donirano više od hiljadu klubova a cilj Fudbalskog saveza Srbije, jeste da ovom akcijom budu obuhvaćeni svi klubovi u Srbiji, pogotovo oni iz nižih rangova koji do sada nikada nisu dobili ovu vrstu pomoći neophodnu za normalan razvoj pre svega mlađih kategorija. Dodeljen je 31 paket sportskih rekvizita.

Akcija Fudbalskog saveza Srbije ima za cilj da širom Srbije svaki klub ima najbolje uslove za rad, kao i da imamo što više dece na fudbalskim terenima. Sve to je primer sistemske brige o sportu danas, ali i ulaganje za budućnost.

Podela sportskih rekvizita fudbalskim klubovima iz Lazarevca
Jovan Šurbatović

Fudbalski savez Srbije i Beograda intezivirali su akciju podele sportske opreme klubovima, a donacija je upućena i Lazarevčanima koji su svakako jedan od najorganizovanijih i najvećih fudbalskih saveza na teritoriji Grada Beograda, rekao je Jovan Šurbatović generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

Šurbatović je napomenuo da mu je drago jer kada god poseti Lazarevac vidi se napredak i nešto novo, a uskoro na stadionu FK Kolubara biće postavljeni i reflektori.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić zahvalio se na donaciji i napomenuo da je svaka pomoć dobrodošla.

Podela sportskih rekvizita fudbalskim klubovima iz Lazarevca
Bojan Sinđelić

Ovo je pravi način da razvijamo i negujemo sport na teritoriji opštine Lazrarevac, koji je svakako grad sporta. Opština će učiniti sve da i dalje ulaže u razvoj sporta – potvrdio je Sinđelić.

Podela sportskih rekvizita fudbalskim klubovima iz Lazarevca

Plan potpune rekonstrukcije stadiona polako počinje da se realizuje. Ovih dana ćemo postaviti stubove za reflektore, koji će biti visoki 42 metara. Reflektori su donacija Evropske investicione banke, a po postavljanju reflektora počećemo sa pokrivanjem obe tribine – rekao je državni sekretar Bojan Stević, prilikom dodele opreme.

On je istakao da je ubećen sam da će ove godine biti pokrivene obe tribine i te da će uz reflektore, Lazarevac imati stadion na kojem će se moći odigravati i međunarodni mečevi. U planu je da izgradimo još jedan teren sa veštačkom travom i Kolubara će imati uslove kojima bi se mogli pohvaliti i neki superligaši, rekao je Stević. Dodeli sportske opreme prisustvovali su i državni sekretari Predrag Peruničić i Darko Stanić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA