BeogradLazarevacPolitikaVesti

Centralna konvencija liste SPS-JS u Lazarevcu

Centralni promotivni skup liste SPS-JS Aleksandar Antić za gradonačelnika, održan je u lazarevačkom Centru za kulturu. „Okupili smo se da podržimo politiku socijalne pravde, jednakosti za sve i boljih uslova za sve građane Beograda i Srbije“, ističu u koaliciji.

Centralna konvencija liste SPS-JS u Lazarevcu

Lista pod rednim brojem tri ima najbolje lidere i očekujemo preko 30 odsto glasova podrške naših sugrađana na gradskim izborima, poručili su predstavnici ove koalicije Ivica Dačić, Dragan Marković Palma i Aleksandar Antić na predizbornom skupu u Lazarevcu, na kojem su predstavljeni i kandidati za odbornike u gradskoj skupštini.

Centralna konvencija liste SPS-JS u Lazarevcu

Predsednik lazarevačkih socijalista Miloje Živanović zahvalio je na podršci brojnim građanima koji su po lošim vremenskim prilikama došli da u velikom broju podrže ovu listu. Puna sala Centra za kulturu govori nam da ćemo na predstojećim izborima sigurno pobediti, poručio je Živanović.

Centralna konvencija liste SPS-JS u Lazarevcu
Aleksandar Antić

Ovo je velika prilika za nas da napravimo iskorak i politiku SPS vratimo na onaj nivo koji je imala pre, jer imamo najbolje lidere i tandem Ivica Dačić i Dragan Marković Palma je najbolji koji postoji na političkoj sceni Srbije – rekao je kandidat za gradonačelnika Aleksandar Antić.

Antić je poručio da upravo u Lazarevcu očekuje najveću podršku građana, jer su Lazarevačni najveća snaga Srbije i dodao da je veliki optimista kao i da očekuje da će lista SPS-JS biti prijatno iznenađenje na beogradskim izborima.

Centralna konvencija liste SPS-JS u Lazarevcu
Dragan Marković Palma

Borimo se za društvo u kojem treba da se vrednuje domaćinsko poslovanje, briga o ljudima, tardiciji i baštini, rekao je lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je ovom prilikom obećao Lazarevčanima da će u opštinu dovesti turskog investitora koji će zaposliti 1000 ljudi, najviše ženske radne snage.

Lider SPS-a Ivica Dačić rekao je na ova stranaka nikada nije izdala Srbiju i nikada neće, aludirajući na nezavisno proglašenje Kosova i zahteve EU koji se postavljaju pred Srbiju.

Centralna konvencija liste SPS-JS u Lazarevcu
Ivica Dačić

Naš narod nas nije birao da bismo uživali u blagodetima, već da bi se borili za našu zemlju i branili njen suverenitet i integritet. Ostali smo dosledni našoj politici tako će biti i na ovim i svim sledećim izborima – zaključio je Dačić.

Lista SPS-JS pozvala je građane da svoj glas daju politici koja se zalaže za socijalanu pravdu i jednakost za sve. Na konvenciji u Lazarevcu predstavljeni su i kandidati za odbornike u gradskoj skupštini Milivoje Nikolić, Marko Mijušković, Branko Novaković, Slađana Milovanović i Nenad Paunović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA