Podeljeni tableti đacima OŠ „Mihajlo Mladenović Selja“

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa sradnicima Osnovnu školu „Mihajlo Mladenović Selja“ u Dudovici i uručio 127 tablet računara. Tablete su dobili učenici trećeg, četvrtog, petog i šestog razreda, kao i đaci iz tri područna odeljenja ove škole. Stević je izrazio nadu da će učenici ove tablet računare iskoristiti na najbolji mogući način i naglasio da će, od januara biti organizovana besplatna škola sporta za učenike osnovnih škola.

OŠ Mihajlo Mladenović Selja

Tablet računare za učenike trećeg, četvrtog, petog i šestog razreda Osnovne škole „Mihajlo Mladenović Selja“ iz Dudovice i tri područna odeljenja uručio je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima.

podela laptopova

Ovom prilikom podeljeno je  127 tableta, a istovremeno su prosvetnim radnicima uručeni laptop računari, pa će đaci i nastavnici ove škole biti spremni za digitalnu nastavu.

Podeljeni tableti

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević rekao je da je lokalna samouprava u protekla četiri meseca privela kraju proces kompletnog uknjiženja i ozakonjenja škole „Mihajlo Mladenović Selja“ u Dudovici. Upotrebnom dozvolom ova škola će moći da aplicira za mnoge projekte. Stević je najavio da će uskoro, uz podršku Grada Beograda, otpočeti potpuna rekonstrukcija objekta ove škole.

Zora Gajić i Bojan Stević
Zora Gajić i Bojan Stević

Direktorka Osnovne škole „Mihajlo Mladenović Selja“ Zora Gajić zahvalila je na donaciji i istakla da će laptop računari i tableti biti od velikog značaja u daljem obrazovanju učenika. Izrazila je zadovoljstvo što se ova škola ubrzano razvija i ima sve bolje uslove.

Podela tableta u Dudovici

Plan je da na teritoriji Grada Beograda skoro 68 000 učenika dobije besplatne tablete, kartice sa besplatnim internetom, kao i pristup digitalnim udžbenicima. Istovremeno biće podeljeno 6972 laptop računara učiteljima i nastavnicima koji predaju u trećem, četvrtom, petom i šestom razredu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA