Podelom ruža SPS Lazarevac obeležio Dan žena

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije organizovao je u glavnoj lazarevačkoj ulici tradicionalnu podelu crvenih ruža sugrađankama povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena.

Socijalistička partija Srbije

Osmomartovska podela ruža je jasna poruka damama da ne samo na ovaj datum, već tokom cele godine, treba da imamo razumevanje jedni prema drugima i podjednako poštujemo žene u svakom poslu, izjavio je predsednik omladine ove stranke Marko Mijušković.

Marko Mijušković, predsednik omladine SPS Lazarevac
Marko Mijušković, predsednik omladine SPS Lazarevac

Članovi Socijalističke partije Srbije u Lazarevcu nisu ni ovog 8. marta odustali od svoje tradicije da svojim sugrađankama ulepšaju dan i podelom ruža ukažu na značaj borbe za ravnopravnost polova u svim sferama društva. Štandom i podelom ruža socijalisti žele da pošalju poruku da žene treba poštovati tokom svih 365 dana u godini.

Štand Socijalističke partije Srbije

U cilju borbe za ravnopravnost polova, Opštinski odbor SPS podseća da su dve narodne poslanice upravo iz Lazarevca. Socijalisti ni ove godine nisu odustali od crvenih ruža, koje su jedan od simbola ove partije.

Podela ruža sugrađankama

Predsednik omladine Socijalističke partije Srbije u Lazarevcu Marko Mijušković ističe da je stranka počela sa prikupljanjem potpisa za predstojeće izbore 6. marta, te da će svoju listu kandidata Opštinskoj izbornoj komisiji predati vrlo brzo. Aktivisti lazarevačkog odbora Socijalističke partije Srbije ovom prilikom podelili su 200 crvenih ruža svojim sugrađankama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA