BeogradLazarevacVestiZdravlje

Pogoršana epidemiološka situacija u Lazarevcu

Epidemiološka situacija na teritoriji Gradske opštine Lazarevac je nesigurna sa porastom broja pozitivnih u odnosu na prošlu nedelju.

Kovid ambulanta

U decembru je broj pozitivnih građana iznosio 428, od 1. do 10. januara 380, a od 11. do 18. januara ta brojka je 650, na dnevnom nivou između 90 i 95. U prethodnih sedam dana dnevno se testira  oko 190 lica, a u istom periodu  pregleda se oko 300 pacijenata.

U prvih deset dana januara u izloaciji je bilo 445 građana, a od 11. do 18. januara ih je 972. Od početka epidemije 131 zdravstveni radnik bio je pozitivan na koronavirus. Dve doze vakcine primilo je 19 183 ljudi, a buster dozom je imunizovan 10 991 sugrađanin.

Inače, kovid ambulanta od nedavno se nalazi u zatvorenom prostoru, u starom porodilištu, i pacijentima je omogućeno da pregled obave u toplim prostorijama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Pogoršana epidemiološka situacija u Lazarevcu

  • Iiii, ma nije mogućeee, Kovid ne postoji – to su spletke duboke države i ekstra pametnjakoviça kakvih su pune sve Bg opštine a posebno one gde ima delova EPSa, dakle praznih glava, kupljenih diploma i drčno dignutih noseva sa debelim platama i najtupavijim čelnicima i opština i svih firmi u njima. Čast manjem delu pravih ljudi koji misle svojom glavom i veruju stručnjacima.

    3
    2
    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA