BeogradKulturaLazarevacVesti

Radionica „Šta muzičari treba da znaju o muzičkoj produkciji“

Udruženje muzičkih umetnika „Syncope“ i Centar za kulturu Lazarevac organizovali su u galeriji „Savremenici“ radionicu „Šta muzičari treba da znaju o muzičkoj produkciji“, na kojoj je predavanje održao profesor sa Akademije umetnosti u Beogradu i šef katedre za muzičku produkciju i dizajn zvuka Boris Šurlan. Ova radionica je namenjena svim muzičarima kako bi se upoznali sa osnovnim pojmovima i saznali kako funkcioniše moderno snimanje i muzička produkcija, izjavio je Boris Šurlan.

Radionica u galeriji Savremenici

Radionica „Šta muzičari treba da znaju o muzičkoj produkciji“ održana je u galeriji „Savremenici“, u organizaciji Udruženja muzičkih umetnika „Syncoipe“ i Centra za kulturu Lazarevac, na kojoj su prisutni mogli da se upoznaju sa funkcionisanjem muzičke produkcije i producenta. Predavanje je održao profesor Akademije umetnosti u Beogradu i šef katedre za muzičku produkciju i dizajn zvuka Boris Šurlan.

Boris Šurlan
Boris Šurlan

Ovo je bila samo uvodna radionica u muzičku produkciju, objašnjava Šurlan i kaže da će slične biti organizovane u narednom periodu.

Govoreći o radu na Akademiji umetnosti, Boris Šurlan je istakao da su generacije studenata sve bolje i da ozbiljnije shvataju ovaj poziv.

Radionica u galeriji Savremenici

Šurlan je bio zadužen za snimanje i obradu zvuka na novom albumu benda Claymorean. Ističe da je album naišao na dobre kritike.

U toku je i radioncia „Nauči nešto novo“ koju udruženje „Syncope“ organizuje do 23. januara, i koja obuhvata matematiku, književnost, muzičku i vizuelnu umetnost.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA