BeogradLazarevacVesti

Poklon paketi za 37 beba

Podelom poklon paketa majkama koje su svoje bebe rodile u aprilu, nastavljen je program pomoći porodiljama GO Lazarevac.

Porodilje-2

Pakete je dobilo 37 beba, 20 dečaka i 17 devojčica. Pakete su prisutnima uručili zamenik predsednika opštine Miloje Živanović i član veća GO Lazarevac Branko Kuzmanović, uz poruku da će lokalna zajednica i u narednom periodu nastaviti realizaciju programa pomoći porodiljama a u cilju podsticaja nataliteta.

Porodilje-5

Gradska opština Lazarevac ovom akcijom ispunjava plan i program Saveta za zdravstvo a ovoga puta pakete je dobilo 37 beba. U aprilu je rođeno 17 devojčica i 20 dečaka. Od početka godine Lazarevac je bogatiji za 87 dečaka i 71 devojčicu. Roditelje i bebe pozdravio je zamenik predsednika GO Lazarevac Miloje Živanović.

Porodilje-4

Zamenik predsednika se zahvalio roditeljima koji se na ovaj način bore protiv bele kuge i napomenuo da će opština i dalje pomagati.

Porodilje-1

Iz GO Lazarevac pozivaju sve majke koje su se porodile u aprilu a nisu prisustvovale svečanoj dodeli, da se jave u opštinsku upravu u kancelariju broj 58 ili na broj telefona 8123 287.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA