BeogradLazarevacVesti

Polugodišnji koncert Muzičke škole „Marko Tajčević“

Povodom zimskog raspusta, profesori i učenici Muzičke škole „Marko Tajčević“ održali su polugodišnji koncert.

direktor muzičke škole

Ovaj kratak odmor učenici će iskoristiti za kratak predah, a direktor škole Aleksandar Stanković kaže da je prvo polugodište obeležio veliki broj takmičenja, nastupa i promocija u cilju otvaranja područnih odeljenja. Ovom prilikom učenicima su uručene nagrade za uspehe koje su postigli na školskim takmičenjima iz teorije muzike.

Prvo polugodište za Muzičku školu „Marko Tajćević“ bilo je puno aktivnosti. U tom periodu održani su brojni koncerti i takmičenja sa izuzetnim uspehom za učenike, a bilo je i promocija u sklopu otvaranja područnih odeljenja ove škole. Direktor Aleksandar Stanković kaže da će ovaj kratak predah dobro doći i profesorima i učenicima, kako bi se još bolje pripremili za predstojeća republička takmičenja i brojne manifestacije.

Aleksandar Stanković
Aleksandar Stanković

Direktor Muzičke škole „Marko Tajčević“ Aleksandar Stanković kaže da je zadovoljan kako je tokom polugodišta radila škola. U tom periodu je bilo je mnogo koncerata ali i priznanja za sav uloženi trud i napor, kako učenika, tako i profesora.

učenici Marko Tajčević

Muzička škola „Marko Tajčević“ počela je sa radom, kao samostalna muzička obrazovna institucija, 1994. godine. Direktor Stanković ovom prilikom se prisetio početaka ove škole.

Nakon završetka raspusta, učenici i nastavnici nastavljaju sa radom kako bi se što bolje pripremili za predstojeća takmičenja i nastupe na brojnim manifestacijama u opštini Lazarevac.

Nagrađeni učenici

Ovom prilikom učenicima su uručene nagrade za uspehe koje su postigli na školskim takmičenjima iz teorije muzike.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA