BeogradLazarevacVesti

Ponovo radi pijaca u Lazarevcu

Zelena pijaca u Lazarevcu ponovo je počela sa radom.

Pijaca šarenilo tezgi

Uz obavezne maske, rukavice, distancu od dva metra, zabranjeno je i da kupci sami diraju robu. Radno vreme pijace je od 7 do 15 časova, izuzev danima kada je policijski čas. Kako su nam rekli zakupci nakon više od mesec dana jedva su čekali da ponovo izlože robu.

Pijaca  - Propisana distanca

Kupce je obradovalo šarenilo tezgi, prvo voće i povrće ali i znak da se sve polako vraća u normalu. Predstavnici JPKP Lazarevac obišli su prodajni prostor i uverili se da se poštuju mere zaštite protiv pandemije. Direktor ovog preduzeća Aleksandar Arsenović najavio je da će u narednih nekoliko nedelja biti otvorena i buvlja pijaca.

Pijaca - Prvi kupci JPKPUblažavanje mera znači i da se ponovo sve polako vraća u normalni režim rada, uskoro se očekuje da će početi sa radom i šalterska služba ali i parking servis.

Pijaca - Poštovanje meraZakupci nisu odustali od svojih tezgi, a zarada već prvog dana doprineće već poprilično ispražnjenom kućnom budžetu.

Pijaca - Prve jagodeKupaca nije bilo puno prvog dana, ali apeluje se na sve da poštuju propisana pravila kako bi sačuvali svoje zdravlje ali i zdravlje svojih sugrađana. Odluku da se dozvoli rad zelenih pijaca, Vlada je usvojila na sednici održanoj u ponedeljak 20. aprila.

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA