Planirani brojni projekti u narednom periodu

Tokom maja na teritoriji lazarevačke opštine počeće radovi na putnoj infrastrukturi. Između ostalih planirana je i rekonstrukcija ulice Janka Stajčića što je kapitalni projekat.

OŠ Vojislav Voka Savić - Balon Sala

Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić i državni sekretar Bojan Stević najavili su početak rekonstrukcije OŠ ‘’Vojislav Voka Savić’’. Očekuje se završetak izgradnje balon sale pored ove škole kao i stavljanje u funkciju sportske sale u Rudovcima. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave finansiraće i izgradnju sportske hale pri školi u Velikim Crljenima.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić najavio je nove infrastrukturne projekte do kraja aprila. Reč je o ulicama Đorđa Kovačevića i Braće Milovanovića. Sinđelić je najavio i aktivnosti u seoskim mesnim zajednicama.

Modernizovane saobraćajnice

Dinamika radova tokom ove građevinske sezone biće intenzivirana do polovine maja. Državni sekretar Bojan Stević najavio je između ostalih velike projekte na rekonstrukciji ulice Janka Stajčića i Vuka Karadžića koje su od vitalnog značaja za grad.

Novi objekti - radovi teku

Projekti se realizuju uz podršku Grada Beograda i Vlade Republike Srbije. S obzirom da građevinska sezona punim intezitetom tek počinje, tokom celog leta očekuju se radovi na novim projektima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA