BeogradLazarevacVesti

Rasim Ljajić – Donacija lazarevačkim amaterskim fudbalskim klubovima

Socijaldemokratska partija Srbije donirala je opremu Fudbalskom klubu „Petka“ iz istoimenog sela i Fudbalskom klubu „Dimitrije Tucović“ iz sela Šušnjar – opština Lazarevac.

Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić uručio je ovim amaterskim fudbalskim klubovima dresove, lopte i mreže za golove.

Rasim Ljajić - Donacija lazarevačkim amaterskim fudbalskim klubovima
Foto / Zoran Lazarević

Želja nam je da pomažemo amaterske klubove koji okupljaju mlade ljude i koji funkcionišu u veoma teškim uslovima. Doniramo opremu malim klubovima koje su svi zaboravili. Upravo iz ovakvih klubova potiču najbolji talenti za koje se grabe i prvoligaši. Plan nam je da dođemo do sportskih klubova i u najudaljenijim mestima i u skladu sa našim mogućnostima pomognemo njihov razvoj i opstanak – rekao je Ljajić.

Predsednici FK „Petke“ i FK „Dimitrije Tucović“ Nenad Lazić i Dušan Šuka zahvalili su Ljajiću na donaciji i istakli da je ovo prvi put da je neko obratio pažnju na njihove klubove i donirao opremu koja je veliki podsticaj kako za izgrače, tako i za mlade iz ovih sela koji žele da se bave sportom.

Rasim Ljajić - Donacija lazarevačkim amaterskim fudbalskim klubovima
Foto / Zoran Lazarević

Moram biti iskren i kazati da sam prijatno iznenađen i zahvaliti se ministru koji je dokazani čovek fudbala bio je podpredsednik Partizana i Novog Pazara iskreni ljubitelj sporta i ova donacija nam mnogo znači jer je došla u pravo vreme. Uskoro ćemo krenuti sa pripremama,  dobili smo garnituru dresova, jednu količinu lopti i mreže za golove. Sve što nam je preko potrebno isto su to dobili i komšije iz FK Petke. Potrudićemo se da tokom leta organizujemo jednu utakmicu na kojoj ćemo pozvati ministra Ljajića i da mu se još jednom zahvalimo i produbimo započeto sportsko prijateljstvo – dodao je Šuka.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA