BeogradIzboriLazarevacVesti

Poslanički kandidat koalicije SPS – Jedinstvena Srbija Ratko Nikolić posetio Velike Crljene

Tokom posete Velikim Crljenima podršku listi  Socijalistička partija Srbije -Jedinstvena Srbija dao je bivši reprezentativac i poslanički kandidat ove liste Ratko Nikolić. Kao bivši kapiten rukometne reprezentacije naše zemlje, Nikolić je najavio nastavak investicija u razvoj sporta i projekte koji će  doneti novine i doprineti afirmaciji sportskih aktivnosti.

Poseta Ratka NikolićaPredstavnici lokalne liste Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija i Ratko Nikolić koji je poslanički kandidat ove koalicije posetili su mesnu zajednicu Veliki Crljeni. Proslavljeni rukometaš i bivši kapiten naše reprezentacije Ratko Nikolić koji je 39. na listi kandidata za narodne poslanike najavio je nova ulaganja u sport.

Info štandovi SPS-Jedinstvena Srbija

U ime lazarevačke koalicije SPS – Jedinstvena Srbija novinarima se obratio Nenad Paunović. Koalicioni partneri su zajedno u ovoj kampanji čiji je cilj da predstavi rezultate socijalista i Jedinstvene Srbije u prethodnom periodu ali i predizborni program sa planovima za budućnost, istakao je Paunović.

Ratko Nikolić
Ratko Nikolić

Ovom prilikom aktivisti Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije su na svojim info štandovima delili propagandni materijal, razgovarali sa građanima i promovisali program svoje koalicije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA