Posle letnje pauze nastavljaju se izleti za penzionere

Opština Lazarevac u skladu sa svojim programom do kraja godine organizovaće jednodnevne izlete za penzionere. Ovo godine naši najstariji sugrađani izrazili su želju da posete Vrnjačku Banju, Beograd, Novi Sad i Zlatibor. U prethodne dve godine na jednodnevni izlet otišlo je više od 3000 penzionera, a realizacija izleta, koji su počeli u junu, biće nastavljena nakon letnjih vrućina, rekao je za RTV GEM Nenad Bačanac, član Veća. U sklopu jednodnevnih izleta, opština Lazarevac će obezbediti lekarsku pratnju i turističke vodiče a pored izleta za najstarije sugrađane biće organizovane i radionice.

Opština Lazarevac već treću godinu za redom organizuje jednodnevne izlete za svoje najstarije sugrađane. U prethodne dve godine više od 3000 penzionera boravilo je na izletima širom Srbije. Do kraja godine biće novih izleta za još hiljadu najstarijih Lazarevčana, rekao je Nenad Bačanac, član Veća.

Opštinsko rukovodstvo je tokom druženja sa pripadnicima trećeg doba sprovodilo ankete pa je na osnovu rezultata doneta odluka o destinacijama koje će posetiti.

Pored izleta, za naše najstarije sugrađane biće organizovani i drugi programi, edukativna predavanja, radionice ali i druženja, kaže Bačanac.

penzioneri-1

Član Veća Nenad Bačanac rekao je ovom prilikom da će opština Lazarevac uraditi sve što je potrebno kako bi najstarijim sugrađanima ulepšala penzionerske dane a to će i učiniti brojnim programima koje priprema nakon letnje pauze.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA