Potpredsednik SPS Predrag Marković održao predizborno predavanje u Modernoj galeriji

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Predrag Marković posetio je opštinu Lazarevac i u Modernoj galeriji Centra za kulturu održao predizborno predavanje.

Predavanje Predraga Markovića

Marković kao prednost socijalista u aktuelnoij kampanji, u odnosu na političke konkurente, navodi prepoznatljivost i to što ogromna većina stanovništva u ovoj stranci prepoznaje veliki broj članova koji su poznati javnosi, a da nisu na državnim funkcijama.

Učesnici predavanja

Prednost koju Socijalistička partija Srbije ima u odnosu na većinu konkurenata pred izbore zakazane za 21. jun jeste velika prepoznatljivost funkcionerfa ove partije i bez ministarskih i drugih javnih funkcija, izjavio je istoričar i potpredsednik ove stranke Predrag Marković u Modernoj galeriji u Lazarevcu.

Predrag Marković
Predrag Marković

Vreme je da se glasači vrate proverenim vrednostima, napominje Marković i dodaje da tu pre svega misli na mlade ljude. U Socijalističkoj partiji su ljudi koji su već potvrdili da znaju kako se vodi i brani država, napominje Marković i ističe da lazarevački odbor ima veliki broj kvalitetnih ljudi.

SPS Lazarevac

Potpredsednik SPS Predrag Marković u Lazarevcu je još jednom ponovio da je optimista pred izbore i veruje da će koalicija okupljena oko socijalista opstvariti izuzetan rezultat.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA