Međunarodni bokserski kamp organizovan u Lazarevcu

Bokserski klub “Greatest“ Lazarevac organizovao je četvorodnevni kamp u kome su učešće uzeli bokseri iz Srbije, Slovenije i Kube. Treninzi se organizuju na otvorenom terenu SRC “Kolubara“ a cilj je da se ponovo podstakne borbeni i takmičarski duh, razmene iskustva i nakon nekoliko meseci pauze uživa u boksu.

Bokseri iz KubeLazarevac je ovog vikenda domaćin boksera iz cele Srbije, Slovenije i Kube. Kroz sparing borbe i treninge bokseri ovoga puta na otvorenom terenu SRC Kolubara razmennjuju iskustva i uživaju u ovoj plemenitoj veštini. Ono što je bitno ovo boksersko druženje finansiraju svi učesnici podjednako, a iz Lazarevca učestvuje pet boksera.

Iskustva međunarodna Treninzi su organizovani za perspektivne boksere do 18 godina iz cele Srbije. Posebno značajno bilo je učešće boksera sa Kube, koji imaju posebnu tradiciju i školu boksa. Trener bokserskog kluba ‘’Banat’’ iz Zrenjanina  Milivoje Šojić zahvalio se organizatorima na inicijativi i uspešnoj realizaciji  projekta.

Bokserski kamp

Virus korona je prekinuo i planove ovog lazarevačkog bokserkog kluba. Turnir “Greatest open“ nije održan, a bile su prijavljene ekipe iz 12 zemalja. Kako su najavili iz ovog kluba turnir će ponovo biti organizovan do kraja godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA