BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

Predavanje „Vrednost i značaj porodice u modernom društvu“ u lazarevačkoj Gimnaziji

Povodom Međunarodnog dana porodice, koji se obeležava 15. maja, na inicijativu Centra za kulturu, u Gimnaziji Lazarevac je organizovano predavanje „Vrednost i značaj porodice u modernom društvu“. Predavanje je održano za učenike Gimnazije, profesore i predstavnike Opštine Lazarevac, a o ovoj temi je govorio podsekretar za obrazovanje Grada Beograda Igor Raičević.

Gimnazija u Lazarevcu

U lazarevačkoj Gimnaziji održano je predavanje „Vrednost i značaj porodice u modernom društvu“, povodom Međunarodnog dana porodice, koji se obeležava 15. maja. Gimnazija u Lazarevcu veliku pažnju posvećuje pitanju održanja porodice, istakla je direktorka Jasna Marković.

Gimnazija u Lazarevcu

Gimnazija u Lazarevcu i ostale škole su rasadnik kvalitetnih ljudi i porodičnih vrednosti, pa je potrebno u budućnosti još više akcenat stavljati na porodicu, u cilju razvoja mladih, poručio je direktor Centra za kulturu Lazarevac Marko Mijušković.

Važno je da naše društvo stvori uslove da svaka porodica ima što manje izazova kako bi svi mogli pravilno da se razvijamo, kaže podsekretar za obrazovanje Grada Beograda Igor Raičević.

Igor Raičević
Igor Raičević

Međunarodni dan porodice je proglasila Generalna skupština Ujedinjenih nacija 1993. godine. Praznikom se ističe značaj porodice u međunarodnoj zajednici. Prvi put je obeležen 15. maja 1994. godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA