BeogradLazarevacPolitikaVesti

Predizborni skup SNS u Vreocima

U Domu kulture u Vreocima održan je predizborni skup SNS i koalicionih partnera. Predstavljeni su kandidati za odbornike u skupštini Grada a na tribini su govorili članovi predsedništva SNS-a Siniša Mali, Bojan Stević i Bojan Sinđelić i predstavnici koalicionih partnera SNP-a Nenad Popović i Radiša Sinđelić.

Gradonačelnik i odbornici koji su na listi SNS za beogradske izbore spremni su da pomognu tamo gde je najpotrebnije. Zahvalnost dugujemo gradonačelniku jer se na svaki moj poziv, gde god se nalazio javio, zato što voli Lazarevac i Vreoce- rekao je Bojan Sinđelić član Glavnog odbora SNS-a.

Predizborni skup SNS u Vreocima
Bojan Stević

U periodu od 2014. godine do sada Srbija je napredovala u svakom pogledu. Postala je glavni faktor stabilnosti u regionu, ulaganja stranih investitora veća su nego ikada a u prilog tome govori otvaranje brojnih fabrika širom Srbije, asfaltiranje puteva a sve zahvaljujući našem predsedniku Aleksandru Vučiću – rekao je Bojan Stević predsednik OO SNS Lazarevac i član Glavnog odbora.

Predizborni skup SNS u Vreocima
Siniša Mali

Umetnici, doktori, stručnjaci iz različitih oblasti, borci za prava, nalaze se na listi SNS za gradske izbore jer ih sve spaja želja da Beograd bude bolji i uspešniji, kaže Siniša Mali, član Glavnog odbora SNS-a. Želimo da svaki deo Beograda bude jednak i Lazarevac i Vreoci – kaže Mali.

Predizborni skup SNS u Vreocima
Nenad Popović

Nikada nijedna vlast nije ovoliko uradila i izgradila u Beogradu kao ova sada upravo zbog dobre saradnje republičke, gradske i opštinske vlasti – rekao je Nenad Popović, predsednik SNP-a.

Predizborni skup SNS u Vreocima
Radiša Sinđelić

Radiša Sinđelić predsednik OO SNP-a Lazarevac rekao je da su Vreoci ponosni jer je predsednik opštine upravo njihov sugrađanin i pozvao ovom prilikom svoje komšije i sve Lazarevčane da 4. marta glasaju za listu broj 1.

Tribini u Vreocima prisustvovao je i kandidat za odbornika, novinar i voditelj emisije Žikina Šarenica, Živorad Nikolić, predstavnici OO SNS-a Lazarevac i brojni građani.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA