BeogradLazarevacVesti

Predsednik opštine Bojan Stević obišao nekoliko višečlanih porodica na Badnji dan

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević obišao je na Badnji dan nekoliko porodica sa više članova koji primaju novčanu socijalnu pomoć. Uz podršku privatnih preduzetnika, a u dogovoru sa Centrom za socijani rad, predsednik opštine uručio je prigodne poklone i rekao ovom prilikom da će i u narednom periodu nastaviti da obilazi višečlane porodice i pomogne im u rešavanju njihovih problema. On je ovom prilikom svim sugrađanima čestitao Badnji dan i Božić i poželeo im puno zdravlja, ljubavi, mira i blagostanja.

Na Badnji dan, predsednik opštine Lazarevac, Bojan Stević, pokazao je veliku brigu i pažnju prema sugrađanima koji se suočavaju sa izazovima i primaju novčanu socijalnu pomoć. Posetivši nekoliko višečlanih porodica u saradnji sa Centrom za socijalni rad, Stević je lično uručio prigodne poklone i izrazio podršku zajednice. Uz angažovanje privatnih preduzetnika, predsednik opštine Lazarevac je pokazao da je saradnja ključna u rešavanju socijalnih problema. Tom prilikom, naglasio je da će nastaviti s ovakvim inicijativama i posetama kako bi pomogao porodicama u nevolji tokom narednog perioda.

U obraćanju sugrađanima, Bojan Stević je čestitao Badnji dan i Božić, iskreno deleći želje za zdravljem, ljubavlju, mirom i blagostanjem.

Bojan Stević, predsednik opštine Lazarevac
Bojan Stević, predsednik opštine Lazarevac

Briga o najugroženijima i u ovoj godini biće prioritet rukovodstva GO Lazarevac, kaže predsednik Bojan Stević i dodaje da će lokalna samouprava biti još aktivnija u rešavanju društvenih problema članova zajednice.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA