BeogradLazarevacVesti

Predsednik opštine Bojan Stević obišao radove u ulicama Milovana Lazarevića i Železničkoj

Predsednik opštine Bojan Stević obišao je sa svojim saradnicima radove u ulici Milovana Lazarevića, gde se radi kompletna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže. Na zahtev Direkcije za izgradnju Grada Beograda, izvođač radova preduzeće „Devix“, inteziviralo je radove a ovom rekonstrukcijom obuhvaćeno je 1765 metara novog cevodova fi 160. Ova ulica dobiće i novu kišnu kanalizaciju, optiku i ptt mrežu ali i rasvetu. Predsednik je obišao i radove u Železničkoj ulici gde je u potpunosti sanirana kanalizaciona i vodovodna mreža, kao i zamena pumpi za prepumpavanje. Pešačke staze u ulici Dimitrija Tucovića i Karađorđevoj uskoro će biti završene a podzemna garaža kod zgrade opštine, tačnije prva faza, biće stavljena u funkciju do kraja godine, rekao je Stević.

Ulica Milovana Lazarevića

Rekonstrukcijom ulice Milovana Lazarevića, stanovnici ovog dela opštine Lazarevac dobiće normalno snabdevanje vodom, modernu saobraćajnicu ali i priliku za nove priključke na mrežu. Izvođač radova intezivirao je radove u ovoj saobraćajnici a rok za završetak je do kraja godine, kaže predsedenik opštine Bojan Stević, koji je sa saradnicima obišao radove u ovoj ulici.

Bojan Stević
Bojan Stević

Radovi u Železničkoj ulici napreduju a do sada je postavljeno oko 140 metara ivičnjaka sa obe strane saobraćajnice. Planirano je da dnevno bude urađeno oko 60 metara ivičnjaka a sanirana je kanalizaciona i vodovodna mreža, kaže Stević.

Železnička ulica

U centru grada trenutno se radi na dve lokacije, podzemna garaža kod opštine, a planirano je da prva faza radova bude završena do kraja godine, dok će popločavanje trotoara u ulici Dimitrija Tucovića, biti završeno za par dana.

Stević je zamolio sugrađane da imaju strpljenja dok traju radovi u ulicama Milovana Lazarevića i Železničkoj u narednih dva do tri meseca, ali da će nakon potpune rekonstrukcije ovih saobraćajnica dobiti moderne i prostrane ulice.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Predsednik opštine Bojan Stević obišao radove u ulicama Milovana Lazarevića i Železničkoj

  • Braca Davidovic

    Kad će te da radite Valandovsku ulicu ? To je bruka , tamo orjentira 2000 stanovnika , ogromna škola , deca idu po ulici, nema trotoara , osvetljenja , jedna od najvažnijih ulica u gradu . Sramota !

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA