BeogradLazarevacVesti

Predsednik opštine dodelio 66 poklon kolica za bebe rođene u martu i aprilu ove godine

U skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac organizovana je podela dečijih kolica za bebe koje su rođene u martu i aprilu ove godine, a čiji roditelji su se do ovog trenutka prijavili na Javni poziv koji je raspisala lazarevačka opština. Kolica sa nosiljkom za 66 beba dodelio je predsednik Go Lazarevac Bojan Stević i član Veća Zoran Živanović. U toku prošle godine podeljeno je preko  500 kolica a predsednik opštine pozvao je roditelje da se jave i na konkurs za besplatna autosedišta.

Podela poklon kolica

U cilju povećanja nataliteta i pružanju podrške roditeljima, GO Lazarevac i tokom ove godine deliće besplatna kolica sa nosiljkom za sve koji se budu prijavili na konkurs. U martu i aprilu ove godine prijavilo se 66 roditelja kojima su na ovoj dodeli predsednik opštine i član opštinskog Veća uručili poklon kolica.

Poklon kolica GO Lazarevac

Pored dodele poklon kolica, predsednik je podsetio roditelje da mogu da konkurišu i na Javni poziv za dodelu besplatnih autosedišta. On je dodao da je neophodno da se pre konkurisanja na poziv raspitaju koji su uslovi kako bi ostavrili pravo na ovu mogućnost i svoju decu bezbedno prevozili u automobilima.

Tokom prethodne godine GO Lazarevac dodelila je preko 500 kolica sa nosiljkom i skoro isti broj autosedišta a ova praksa biće nastavljena i u narednom periodu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA