BeogradLazarevacVesti

Predsednik opštine obišao radove na rekonstrukciji puta Veliki Crljeni – Junkovac

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević obišao je radove koji se izvode u Mesnoj zajednici Junkovac na rekonstrukciji puta Veliki Crljeni-Junkovac. Radi se rekonstrukcija deonice u dužini od 6,1 kilometar a radovi su počeli pre mesec i po dana. Radi se proširenje puta, kao i trotoari sa obe strane. Predsednik opštine kaže da je 2021. godine obećao meštanima koji žive u ovom delu opšine da će ova deonica biti urađena a nakon podrške resornog minisatrstva radovi teku planiranom dinamikom.

Predsednik opštine Lazarevac, Bojan Stević, obišao je radove na rekonstrukciji puta Veliki Crljeni-Junkovac u Mesnoj zajednici Junkovac. Ova važna infrastrukturna intervencija obuhvata rekonstrukciju deonice dužine 6,1 kilometara, čiji su radovi započeli pre mesec i po dana. Radi se proširenje puta, uz izgradnju trotoara duž obe strane, što će značajno unaprediti bezbednost i komfor svih građana koji koriste ovu saobraćajnicu.

Predsednik Stević je istakao da je još 2021. godine obećao meštanima ovog dela opštine da će se ova deonica rekonstruisati, a zahvaljujući podršci resornog ministarstva, radovi se odvijaju prema planiranoj dinamici.

Projekat rekonstrukcije puta Veliki Crljeni-Junkovac predstavlja primer efikasne saradnje lokalne samouprave i državnih institucija u cilju poboljšanja infrastrukture i životnih uslova građana. Očekuje se da će nova saobraćajnica biti završena u predviđenom roku, čime će se dodatno podići kvalitet života svih stanovnika ovog područja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA