BeogradLazarevacVesti

AVIA svečano otvara novu benzinsku stanicu u Lazarevcu u ponedeljak, 08. jula od 12h

AVIA širi svoj lanac benzinskih stanica u Srbiji, otvara 23. benzinsku stanicu baš u Lazarevcu i nastavlja put unapređenja poslovanja pod okriljem brenda švajcarskog porekla AVIA.
„Ponosni smo na činjenicu da AVIA kvalitet možemo da ponudimo i Lazarevcu, pre svega, vozači će dobiti mesto nakom će moći da se snabdeju najkvalitetnijim gorivima i gde će biti usluženi na najprofesionalnijem nivou, pošto su to vrednosti na kojima gradimo naše poslovanje već 33 godine.” – istakli su iz ove kompanije.

„Tim povodom, pozivamo Lazarevčane, naše nove komšije, na svečano otvaranje nove pumpe u ponedeljak, 08. jula od 12h, da uz muziku, posluženje i poklone dobrodošlice, zajedno presečemo vrpcu i zvanično počnemo sa radom.“
Radi se o potpuno renoviranoj i osveženoj stanici na već dobro poznatoj adresi, Vidik – 1300 Kaplara 144, koja će pored ponude svih vrsta goriva i raznovrsne usluge vozačima, odgovoriti švajcarskom kvalitetu i u pogledu estetike enterijera i ponude prodavnice u robi široke i premijum ponude.

Radun AVIA doo je deo AVIA familije koja broji preko 3.200 benzinskih stanica u 15 zemalja Evrope. U Srbiji, brend AVIA preko 30 godina prepoznaju hiljade  i hiljade kupaca i dobavljača sa kojima kompanija u kontinuitetu uspešno sarađuje, na obostrano zadovoljstvo.
AVIA, više od goriva!

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA