BeogradLazarevacVesti

Predsednik opštine uručio 120 poklon kolica za bebe rođene u oktobru, novembru i decembru 2023. godine

GO Lazarevac nastavila je podelu poklon kolica za bebe koje su rođene u prošloj godini. Tim povodom predsednik opštine Bojan Stević uručio je 120 poklon kolica za bebe rođene u oktobru, novembru i decembru 2023. godine. On je roditeljima čestitao na prinovama i napomenuo da je raspisan Javni poziv za poklon kolica za bebe rođene u januaru, februaru i martu ove godine. U narednim danima biće raspisan i Javni poziv za dodelu autosedišta, rekao je Stević i izrazio nadu da će ovi znaci pažnje doprineti povećanju nataliteta u našoj opštini.

GO Lazarevac nastavila je svoju inicijativu podrške roditeljima kroz podelu poklon kolica za bebe rođene tokom prošle godine. Predsednik opštine, Bojan Stević, i članovi Veća Zoran Živanović i Nikola Marinković, uručili su 120 kolica za bebe koje su došle na svet u oktobru, novembru i decembru 2023. godine. Ovom prilikom, Stević je srdačno čestitao roditeljima na dolasku njihovih mališana i istakao važnost podrške lokalne zajednice u ovakvim važnim trenucima. Uz to, Stević je najavio da je raspisan Javni poziv za sve roditelje čija su deca rođena u januaru, februaru i martu ove godine, kako bi se i njima omogućila mogućnost dobijanja poklon kolica.

U narednim danima će biti objavljen Javni poziv za dodelu autosedišta, što će dodatno olakšati roditeljima brigu o bezbednosti svojih najmlađih članova porodice.

Ova inicijativa lokalne uprave ima za cilj ne samo pružanje praktične podrške novim roditeljima, već i podsticanje nataliteta u opštini. Nadaju se da će gestovi poput ovih doprineti stvaranju povoljnijeg okruženja za porodice ali povaćanja nataliteta u GO Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA