BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana ulica Marka Tajčevića u Šušnjaru

U Mesnoj zajednici Šušnjar asfaltirana je ulica Marka Tajčevića gde je uz podršku Vlade Srbije izgrađena kanalizaciona mreža kroz projekat „Čista Srbija“. Prethodno, u Šušnjaru je asfaltiran deo ulice Vojvode Putnika, gde je takođe urađena kanalizaciona mreža, rekao je prilikom obilaska radova predsednik opštine Bojan Stević. On je ovom prilikom rekao da je u ovom delu opštine urađeno tri kilometra kanalizacione mreže a narednih dana planiran je nastavka asfaltiranja ulice Vojvode Putnika.

U mesnoj zajednici Šušnjar, nastavlja se ulaganje u infrastrukturu kroz projekte koje je podržala Vlade Srbije. Asfaltirana je ulice Marka Tajčevića, gde je izgrađena kanalizaciona mreže kroz projekat „Čista Srbija“. Predsednik opštine, Bojan Stević, istakao je važnost ovih radova prilikom obilaska lokacije. Podsetio je da je prethodno već sproveden sličan projekat na delu ulice Vojvode Putnika, gde je takođe izgrađena kanalizaciona mreža.

Naredni koraci su već planirani, a to je izgradnja dečijeg parkića, kao i nastavak zamene vodovodne mreže, kaže predsednik opštine.

Stević je ovom prilikom podsetio da je u ovom delu opštine urađeno tri kilometra kanalizacione mreže a narednih dana planiran je nastavak asfaltiranja ulice Vojvode Putnika.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA