BeogradLazarevacVesti

Predsednik opštine uručio poklon knjigu prvacima OŠ „Mihailo Mladenović Selja“

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević posetio je OŠ „Mihailo Mladenović Selja“ u Dudovici i prvacima uručio poklon knjige. Mališani su na poklon dobili „Recitanku“ autorke Danijele Kvas a do kraja nedelje predsednik i njegovi saradnici obići će i ostale školske objekte na teritoriji opštine i uručiti knjige svim prvacima. Osnovna škola u Dudovici postoji 171 godinu i konačno je dobila upotrebnu dozvolu, kaže predsednik opštine i najavljuje kompletnu rekonstrukciju jednog od najstarijih školskih objekata na teritoriji opštine Lazarevac.

Ove godine u prvi razred u školu u Dudovici pošlo je 29 prvaka. Oni su na poklon od predsednika opštine i njegovih saradnika dobili knjigu profesorke srpskog jezika i naše sugrađanke Danijele Kvas. Prilikom posete ovom školskom objektu, predsednik opštine Bojan Stević najavio je kompletnu rekonstrukciju objekta koji će delom finansirati opština, a deo preko Kancelarije za javna ulaganja Vlade RS.

Predsednik je dodao i da je u prethodnoj godini završena rekonstrukcija isturenog odeljenja ove škole u Čibutkovici i da je neophodno ulagati još više novca u školske objekte. Stević dodaje i da je neophodno ozakonjenje još nekoliko školskih objekata kako bi mogli da konkurišu za određene projekte.

Novi v.d. direktora osnovne škole u Dudovici je Jasmina Veselinović koja se ovom prilikom zahvalila predsedniku opštine i dodala da očekuje nastavak dobre saradnje i ulaganje u objekat jedne od najstarijih škola, koju trenutno pohađa 249 učenika.

Nakon obilaska škole u Dudovici, predsednik opštine i njegovi saradnici narednih dana obići će sve škole na teritoriji opštine i svim prvacima uručiti poklon knjige.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA